De Gouden Makelaar 2.0! Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd, vanaf maandag 15 december verlaten wij met weemoed ons vertrouwde en geliefde adres aan het Zevenend. Gelukkig blijven wel op het Zevenend en gaan we richting het centrum naar Zevenend 33A het pand van de schoenmaker Resing en dus rechts naast apotheek Zevenend.

Ruim vijftien jaar hebben wij hiernaar toe gewerkt, veel liefde is/wordt het besteed aan constructieve verbeteringen, onderhoud en verfraaiing van zowel het oude als het nieuwe pand. Bij de gemeente geweest en in het archief de blauwdrukken opgevraagd, dat zijn afdrukken van de oorspronkelijke blauwdrukken. Vervolgens ontwerpen gemaakt waarbij de nodige bouwkundige aanpassingen constructieberekeningen zijn uitgewerkt en vergunningen aangevraagd door Melssen bouwadvies. Alles met doel het pand met zijn fysieke elementen terug te brengen naar de oorspronkelijke glorie. En natuurlijk wel zijn er tegenvallers een beetje meer Asbest en ook nog in twee categorieën, gelukkig heeft Asbest sanering Eemnes ons vakkundig geholpen. De mannetjes in witte pakken en tentjes bestaan dus echt.

We hadden een hele strakke planning (zes weken) voor het volledig strippen, constructieve aanpassingen, brandwerende scheiding voor de woonlaag, de opbouw, aanleg van installatiewerk door van der Poel, aanleg Nuts voorzieningen, stucwerk en perfect schilderwerk door de gebroeders van Ieperen uit Laren. Het is een klein wonder dat bouwbedrijf Bloed uit Ede zoveel werk in zo’n korte tijdspanne heeft gerealiseerd.

En nee, we zijn nog niet klaar er wordt een zelfstandige bovenwoning gerealiseerd voor verhuur, twee slaapkamers, een werkkamer en de gebruikelijke woonruimtes verdeeld over twee woonlagen met eigen huisnummer. En ja verhuizen levert ook stress, planning, wordt alles op tijd geleverd, komt iedereen zijn afspraken na? Afijn deze makelaar ervaart dus nu ook het wel en wee van koop, verkoop, verhuizen en alles wat er nog bij hoort. En dan nog de weemoed, het begin van de Gouden Makelaar, van onzekerheid naar zelfstandigheid, lief en leed, de geboorte van onze drie kinderen, mijn conclusie ik ga oprecht het pand missen waarvan ik zoveel houd.

Bij deze het is officieel, wij zijn verhuisd, we zijn nog niet klaar, lampjes ophangen, kasten maken en veel oude rommel opruimen. Komt u in het nieuwe jaar ook langs voor nadere kennismaking en om onze nieuwe werkplek te bewonderen, de koffie en thee staan klaar! Wij danken iedereen die het mogelijk hebben gemaakt en de samenwerking van het afgelopen jaar en wensen u alle goeds voor 2020!!

Ps. vanaf januari op Zevenend 59B een gezonde verrassing, waarbij de Focus draait om een juiste balans tussen “body and mind”.

035 5384810 De Gouden Makelaar