Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Omschrijving Bouwkavel Goyergracht Zuid 29 a, Eemnes

Bouw uw eigen LANDHUIS op deze schitterende, door natuur omgeven, BOUWKAVEL van 2.750 m². De bouwmogelijkheden zijn buitengewoon royaal.

In het bos, aan een zandpad in een oase van rust, maar toch op korte afstand van Laren en Hilversum, direct grenzend aan de Larense heide (Goois natuurreservaat Zuiderheide) ligt deze ruime bouwkavel voor een vrijstaande villa met mogelijkheden voor een eveneens vrijstaand bijgebouw, en voor de paardenliefhebbers een paardenbak of paardenstal. U bereikt het perceel via een lange oprijlaan. Vanaf het perceel is er direct toegang tot de ruiterpaden in de bossen en heidegebieden van Laren. Vrij gelegen met ultieme privacy en toch midden in het Gooi nabij het gezellige Laren met goede scholen, vele winkels en restaurants. In de directe nabijheid van de Goyer Golfclub en goede bereikbaarheid via de uitvalswegen A1 en A27.

Een bouwkavel voor de bouw van een royaal vrijstaand landhuis met een maximale inhoud van 600 m3, excl souterrain en bijgebouwen. De maximale nokhoogte is 10 meter en de maximale goothoogte 6 meter. Bijgebouwen mogen 60 m2 groot zijn met de mogelijkheid tot vergroten tot 150 m2.

Er is reeds een plan ontworpen door EVE architecten, voor de bouw van een heerlijk royaal familiehuis, met o.a. een ruime living, woonkeuken, bijkeuken, 5 slaapkamers, 2 badkamers en een bijgebouw met eigen entree, kantoorruimte, een keuken en badkamer en aparte wc en een slaapkamer. De kosten om dit huis volgens het ontwerp te laten bouwen bedragen ongeveer 500.000 Euro. Met veel plezier presenteren wij u dit ontwerp.

Voor meer informatie over de bouwmogelijkheden zie het bestemmingsplan of neem gerust contact op met ons kantoor.

Vraagprijs: € 795.000,- k.k. aanvaarding in overleg.

Heeft u interesse in de bouwgrond en wilt u een keer de bouwgrond bekijken, neem dan contact met ons kantoor op.
Er is reeds een plan ontworpen door EVE architecten, voor de bouw van een heerlijk royaal familiehuis. Met veel plezier presenteren wij u dit ontwerp.