Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Omschrijving Benedenwoning Cornelis Bakkerlaan 3, Laren

In het appartementencomplex “Wevershoek” te koop aangeboden het 1 jaar geleden volledig gemoderniseerd, luxe 2 kamer hoekappartement op de begane grond.
Het appartement ligt in het gezellige centrum van Laren aan een rustig straatje en beschikt over een berging in de onderbouw alsmede een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. De parkeerkelder is bereikbaar via een op afstand bedienbare, elektrische deur.

Het appartement beschikt over een eigen terras dat grenst aan en kijkt op de gezamenlijke, ook recent geheel vernieuwde, binnentuin. Het appartement is bereikbaar via een overdekte galerij. De meterkast bevindt zich op de galerij aan de buitenzijde van het appartement.

Indeling: Ruime hal met garderobe, toegang tot de vernieuwde luxe douchekamer met toilet, wastafel en douche.
De woonkamer met nieuwe luxe open keuken (met keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer) kijkt op de binnentuin en heeft aansluitend een privé terras. Vanuit de woonkamer is de ruime slaapkamer met
nieuwe kastenwand bereikbaar.
Alle wanden en plafonds in het hele appartement zijn nieuw gestuukt en gesaust, deurkrukken vernieuwd; alles verkeert in nieuw staat.
Ook is er een nieuwe mooie laminaatvloer en de douchekamer is voorzien van nieuw sanitair, nieuw tegelwerk en een handdoek radiator.

In de onderbouw bevindt zich een berging en een gemeenschappelijke was/droog ruimte. Ideaal als starters appartement of appartement voor 1 of 2 persoons-huishoudens.

Alle winkels, horeca, de Brink en gezelligheid van het dorp is op loopafstand. De centrale entree is voorzien van een nachtslot met cijfercode en brievenbussen. Er is een trappenhuis en lift om in de parkeerkelder, de wasruimte en de berging te komen.
Servicekosten zijn inclusief voorschot CV en bedragen € 270,- incl. voorschot verwarmingskosten. Oplevering in overleg en onder voorbehoud gunning.

Vraagprijs € 245.000,- KK

Voor een bezichtiging op locatie maken wij graag een afspraak met u.