Omschrijving Maisonnette Plein 1945 5, Laren

Midden in het bruisende centrum van Laren gelegen HOEK-appartement (type maisonnette- 112 m2 woonoppervlakte ) met heerlijk zonnig (eigen) balkon met prachtig vrij uitzicht over het marktterrein alsmede op de Sint Jansbalisiek.

Dit kleinschalige, veilige en privacy gevende complex is geheel traditioneel gebouwd in 2000 en heeft in totaal 6 appartementen met een groot gezamenlijke binnentuin/dakterras. Daarnaast heeft het in de onderbouw ook een eigen berging.

Begane grond: gezamenlijk entree met beltableau, video intercom en camera. Lift naar verdieping alsmede een grote brede trap naar de 1e verdieping alwaar zich de gezamenlijke binnentuin/dakterras bevindt alsmede de toegangen tot de appartementen.

Indeling appartement:
Entree, prettige ontvangst hal met toilet, meterkast en trap naar verdieping. Ruime, zonnige en lichte woonkamer met grote ramen en schuifpui naar terras (Zuid-West). De open woon/eetkeuken is gelegen aan de voorzijde. Door de grote ramen aan de voorzijde mooi en vrij uitzicht op de binnentuin.

1e verdieping: via een gemakkelijk te belopen trap bereikbaar, overloop met separate kast voor wasmachine, droger en cv-opstelling, 2 grote slaapkamers (circa 25 m2 en een ruime badkamer met ligbad, douche, dubbel wastafelmeubel en toilet. Beide slaapkamers hebben hoge en speelse plafonds. Beide slaapkamers hebben een dakkapel en de slaapkamer aan de achterzijde heeft een grote vaste kastenwand.

Bijzonderheden:
Actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren
De servicekosten bedragen € 231,09 per maand
Het appartement is zeer goed geïsoleerd
Als bewoner/eigenaar krijgt u ontheffing voor het parkeren in de blauwe zone
Winkels, terrassen, restaurants, huisarts, fysiotherapie en apotheek op zeer geringe loopafstand
Het is eenvoudig om een interne traplift te plaatsen

Vraagprijs € 719.000,– k.k. aanvaarding kan op korte termijn