Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Omschrijving Galerijflat Vreedenburgh 28, Laren

Op goede locatie gelegen, een heerlijk licht appartement met 2 slaapkamers, zonnig balkon op het Zuiden met een en leuk – vrij- uitzicht. Gelegen op de 2e woonlaag/1e verdieping, waardoor men “contact” ervaart met de begane grond.

Gelegen in kleinschalig appartementencomplex ‘Larendorp’, wat staat voor rustig en veilig wonen. Het appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond en is tevens gelegen op zeer korte afstand van de winkels, de apotheek en de sociale voorzieningen.

Daar het appartement gelegen is op een hoeklocatie, heeft het meer privacy dan vergelijkbare appartementen én het heeft een speelse indeling.

Gelegen op de 2e woonlaag/1e verdieping en eenvoudig middels trap en lift bereikbaar.

Indeling: entree, hal met groepenkast, garderobe, 2e slaapkamer en praktische keuken met extra zijraam, waardoor mooi uitzicht. Centrale hal met toilet en toegang tot slaapkamer, badkamer met inloopdouche en wastafel en ruime woon/eetkamer met schuifpui naar balkon (Zuiden) en erg leuk en mooi- en vrij- uitzicht over de voortuin.

Vraagprijs € 280.000,– k.k., aanvaarding in overleg.

Interesse in een bezichtiging? Neem dan contact op met ons kantoor.