Omschrijving Vrijstaande woning Melkweg 68, Laren

Op een heel bijzonder en heel markant plekje in Laren gelegen vrijstaande boerderij met groot multifunctioneel bijgebouw. Het perceel is 1101 m2 groot en is gelegen op korte loopafstand van het centrum van Laren, sportvoorzieningen en bos, met vrij uitzicht op dierenwei.

Uniek is dat dit heerlijke plekje de laatste 95 jaar niet te koop is geweest; sinds jaar en dag woont deze familie op deze locatie.

De boerderij is gebouwd in 1864, is echter eenvoudig van inrichting, en dient wel aan de eisen van heden ten dage te worden aangepast.

Of gaat u wellicht over tot volledige nieuwbouw, waarbij er een ruimer huis gebouwd kan worden met een footprint van 10m x 15m en een nokhoogte van 8 meter en een goothoogte van 4 meter. Daarbij komen dan nog de vergunningsvrije uitbouwmogelijkheden alsmede de erfbebouwingsmogelijkheden.

Indeling boerderij:
Begane grond: entree aan de “achtergevel” met hal, toilet en garderobe, en direct toegang tot de vriendelijke open keuken. Lichte woonkamer met mooie ramen, veel lichtinval, separate eetkamer/werkkamer. Tevens slaapkamer op de begane grond en eenvoudige badkamer met douche en wastafel.

1e verdieping: via een vaste steektrap te bereiken verdieping, overloop met dakkapel en aan iedere zijde 1 slaapkamer.

Bijgebouw: zeer solide, goed onderhouden en traditioneel gebouwd bijgebouw. Verdeeld in 2 delen; enerzijds een heel grote multifunctionele werkruimte/atelier/bibliotheek/kantoorruimte met hoog en speels plafond met de balken in het zicht en vlizo trap naar CV/bergruimte.

Anderzijds een werk/eetkamer met keuken/kitchenette en badkamer met bad, toilet en bergruimte.

Tuin: heerlijke tuin, alwaar de gehele dag zon, groot grasveld/gazon, een kippenhok, opslag, notenboom en ruim grasveld. Afgesloten middels een hek aan de zij-tuin (Schapendrift zijde) met hiervoor parkeerplaats.

Woonoppervlakte woonhuis 102 m2
Gebruiksoppervlakte bijgebouw 66 m2

Vraagprijs € 1.049.000,– k.k. aanvaarding in overleg