Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Omschrijving 2-onder-1-kapwoning Oosterend 5, Laren

Op bijzondere, rustige en erg prettige locatie gelegen, karakter- en sfeervol, zeer goed onderhouden en uitgebouwde helft van een dubbel woonhuis met BAD- EN SLAAPkamer op de begane grond. Dit speciale woonhuis staat in een bijzonder gedeelte van Laren: “Oud Laren” en ademt de sfeer van vroeger, waarbij de bakker, slager, groenteboer (en het centrum) allen op korte loopafstand, bereikbaar zijn.

De woning is 2 jaar geleden volledig gemoderniseerd, waarbij de sfeer en authentieke details behouden zijn gebleven; zoals: balkenplafonds, ramen met roede verdeling; schouw en haard, de luiken aan de buitenzijde en mooi (nieuw) voegwerk.

Indeling: overdekt achter entree, hal met groepenkast, toilet, garderobe, bergruimte voor wasmachine en droger en trap naar verdieping. Centrale hal die toegang biedt tot alle vertrekken in de woning. De keuken is in stijl en sfeer van de woning ingericht en zeer praktisch ingedeeld en voorzien van de nodige inbouwapparatuur. De keuken staat in verbinding met de grote eetkamer welke een mooie lichtval biedt. De gezellige en sfeervolle woonkamer is aan de andere zijde van de hal gelegen, heeft een deur naar de voortuin en een authentieke schouw met haard.

De woning is aan de achterzijde ruim, en in stijl van de woning, uitgebouwd alsmede voorzien van een volwaardig souterrain. De hoofdslaapkamer met grote kastenwand, is in deze uitbouw gerealiseerd en heeft een eigen moderne badkamer met inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. Openslaande deuren naar de achtertuin.

1e verdieping: grote open ruimte/slaapkamer met diverse vaste kasten, mooi vrij uitzicht en aan de andere zijde van de trap is nog een slaapkamer bereikbaar, welke in open verbinding staat.

Souterrain: de gehele aanbouw is voorzien van souterrain; en is via een gemakkelijk te belopen trap bereikbaar of eventueel middels de reeds aanwezige traplift. Deze multifunctionele ruimte wordt thans gebruikt als werkkamer en bibliotheek. De ruimte leent zich tevens voor een praktijk aan huis. Daglichttoetreding middels een koekoek en er is vloerverwarming aanwezig. Afgesloten bergkast met CV- combi- opstelling.

Tuin: zeer onderhoudsvriendelijke achtertuin met berging, een afgesloten toegangspoort en deurbel, zodat u totale privacy ervaart en e.e.a. gemakkelijk kunt afsluiten. Goede zonligging.

Bijzonderheden : gemeentelijk monument, parkeerplaats op eigen terrein, geheel turn key/ instap klaar woonhuis met BAD- EN SLAAPKAMER OP DE BEGANE GROND, een uitermate goede optie voor diegene die een appartement zoekt in het centrum van Laren.

Vraagprijs € 740.000,– k.k. aanvaarding in overleg