Omschrijving Geschakelde woning ‘s-Gravenwaarde 21, Laren

Op een fijne, groene en rustige plek gelegen, goed onderhouden, tussenwoning met 2 garages en heerlijke (vrije) achtertuin op het Westen. De woning is goed onderhouden, doch gedateerd, heeft een fijne lichtinval en wordt met liefde bewoond. De woning ligt op korte afstand van de sportvelden, scholen, zwembad, uitvalswegen en ook het gezellige centrum van Laren is vlakbij.

Indeling: ruime hal met garderobe, toilet, meterkast en trap naar verdieping. Ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde met trap naar verdieping en half open woon/eetkeuken aan de tuinzijde. Lichte keuken met inbouwapparatuur en mooie ramen tot de grond, waardoor veel licht, mooie zichtlijnen en ruimtelijk gevoel.

Verdieping: overloop met vaste kast, lichte badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en aansluitpunten voor wasmachine en droger. 3 goede slaapkamers variërend in grootte.

Zolder: via een vaste trap bereikbaar, voorzolder met CV-opstelling en grote zolderkamer met verschillende mogelijkheden tot het creëren van bv 2 slaapkamers middels het plaatsen van dakkappellen.

Tuin: fijne tuin, goed op de zon gelegen met veel privacy en zicht op groen en directe toegang tot de garage.

Garage: in de huidige vraagprijs zit 1 garagebox inbegrepen. Het is mogelijk om een 2e (extra) naast gelegen garage box separaat bij de woning te kopen. De vraagprijs hiervan bedraagt € 40.000,– k.k.

Voordelen van deze woning:
Nieuwe groepenkast
Centrale ligging; dichtbij bushalte, zwembad, natuur
Goede tuinligging en vrijheid in de tuin
Veel ruimte in de woning
Rustig hofje
Moderne badkamer
Mogelijkheid tot kopen van een 2e garage

Vraagprijs € 525.000,– k.k., aanvaarding in overleg.