Omschrijving Tussenwoning Steffenshein 15, Laren

Op een rustige plek, dichtbij het gezellige Centrum van Laren, alsmede dichtbij de Larense Enggronden, gelegen royale middenwoning (145 m2) van een blok van 3 onder 1 kap. Het huis is zowel aan de voor- alsmede aan de achterzijde vrij gelegen in een bijzonder groene omgeving, u zult de ruimte en de rust direct ervaren als u de straat in rijdt.

Behalve de grote afstand tot de straat heeft het huis ook een diepe achtertuin op het ZUIDEN, geen achterburen en een eigen achterom. Aansluitend een extra brede garage met elektrische deur

Indeling, entree via zeer royale hal met garderobe, trapkast voor extra berging en ruim toilet, ruime en lichte woon/eetkamer met deur naar terras, goed formaat keuken met vaste kast en deur naar de tuin.

Eerste verdieping: bijzonder ruime overloop, badkamer voorzien van inloop douche, wastafel en 2e toilet, royale slaapkamer aan de voorzijde met diverse vaste kasten, grote slaapkamer aan de achterzijde met vaste kasten, prima 3e slaapkamer met vaste wastafel en deur naar balkon.

Via vaste trap naar zolderverdieping met ruime overloop, bergkamer, ruime slaapkamer met dakkapel en vaste kast, extra kamer aan de voorzijde met aansluiting wasmachine en c.v. opstelling (met enkele aanpassingen is hier een mooie 5e slaapkamer te maken.

Huurprijs € 2.000,– exclusief gas, water, elektra, gestoffeerd en gemeentelijke belastingen

Huisdieren in overleg, niet rokend, tuinonderhoud voor rekening huurder, 2 maanden waarborgsom, financiële referenties kunnen gevraagd worden, onder voorbehoud gunning verhuurder. Bi voorkeur 24 maanden of langer.