Gratis woning waardebepaling Laren

Gratis waardebepaling woning Laren. Bent u benieuwd naar de marktwaarde van uw woning? De Gouden Makelaar komt gratis en vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw huis te bepalen.

De waarde van uw woning kan veranderd zijn. De woningmarkt Funda is immers altijd in beweging.

Bent u benieuwd naar de overwaarde van uw huidige woning?
Bent u van plan om een andere woning te kopen en bent u benieuwd hoeveel u kunt besteden?
Overweegt u uw woning te verkopen en wilt u de huidige verkoopwaarde weten?

Een waardebepaling is dus niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie is een waardebepaling van het huis op een bepaald moment, uitgevoerd door een erkend taxateur.

Lees hier meer over taxatie

Marktwaarde

Marktwaarde is het geschatte bedrag waartegen vastgoed zou worden overgedragen op de peildatum tussen een bereidwillige koper en een bereidwillige verkoper in een zakelijke transactie na behoorlijke marketing , waarbij de partijen met kennis van zaken, prudent en niet onder dwang zouden hebben gehandeld.

Executiewaarde

Dit is de waarde die de woning opbrengt bij een gedwongen verkoop. U hebt deze waarde nodig als u een hypotheek aanvraagt. De geldverstrekkende instantie wil deze informatie graag hebben.

Herbouwwaarde

Dit is de waarde van een nieuw te bouwen gelijkwaardige woning, indien de huidige woning vernietigd wordt door bijvoorbeeld brand. U hebt deze waarde nodig wanneer u een opstalverzekering wilt afsluiten bij een verzekeraar.

Wilt u een gratis waardebepaling van uw huis?

Wij maken een vrijblijvende waardebepaling zodat u kunt kennismaken met ons en onze werkwijze. Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Wij maken graag een kosteloze en vrijblijvende afspraak.

Informatiegesprek of een vraag?

Ga naar onze contact pagina voor het formulierof bel 035-5384810

Neem contact op