Over de Gouden Makelaar

De Gouden Makelaars verkopen huizen op toplocaties in het Gooi.

NVM Makelaar Marjolein Speksnijder is 25 jaar beëdigd Makelaar Taxateur.
En de oprichter van de formule
de Gouden Makelaar.  
En is ruim 20 jaar werkzaam in het Gooi, waarvan meer dan 20 jaar als zelfstandig kantoorhouder. Wij kennen de Gooische woningen en gaan daarom proactief voor u aan het werk.

Locatie

Sinds november 2019 zijn wij met ons kantoor verhuisd. Na vijftien jaar maken wij een stap van ongeveer 300 meter. Nu gevestigd aan het Zevenend 33A te Laren. Rechts naast de Apotheek Zevenend.

Aankoopmakelaar

Zoekt u een woning wij zijn uw aankoopmakelaar, kennen de markt en de ontwikkelingen. We nodigen u uit voor een vrijblijvend kennismakings-gesprek. En bespreken dan de mogelijkheden voor aankoop van uw droomhuis.

We hebben persoonlijke aandacht en interesse voor u en uw dagelijkse leven. Zakelijk  inzicht, accuratesse voor de financiële kant van de zaak en ruime kennis in onderhandelingstactieken. Eerlijk en recht door zee. Vertellen wij u wat uw mogelijkheden zijn. En gaan wij actief voor u op pad om de beste koper te vinden die de hoogste prijs wil en kan betalen.

Naast Marjolein Speksnijder is Paul Hoogvorst ruim 10 jaar werkzaam bij De Gouden Makelaar. In privé zijn Paul en Marjolein een koppel en hebben samen drie kinderen.
En sinds 5 jaar is het kantoor versterkt met Maureen Visser, Assistent Makelaar en moeder van Flore en Lune.

Makelaars

Over de Gouden Makelaars kopen en verkopen villa’s, woningen, appartementen en bouwgronden in Laren, Blaricum of Huizen en of directe omgeving Bussum, Eemnes, Hilversum, Naarden.

Voor Marjolein is het duidelijk dat een huis meerdere zijden heeft: een huis is het thuis waarin uw leven zich afspeelt, maar het is ook een belangrijke investering die cruciaal kan zijn voor uw financiële succes. Voor een vrijblijvende kennismaking maken wij graag een afspraak.