De Gouden Makelaar 2.0! Wij zijn verhuisd!

Wij zijn verhuisd, vanaf maandag 15 december 2019 hebben wij met weemoed ons vertrouwde en geliefde adres aan het Zevenend verlaten. Gelukkig blijven wel op het Zevenend en gaan we richting het centrum. Naar het Zevenend 33A het pand van de schoenmaker Resing, rechts naast apotheek Zevenend.

Ruim vijftien jaar hebben wij hiernaar toe gewerkt. Veel liefde is/wordt het besteed aan constructieve verbeteringen zoals onderhoud en verfraaiing van het nieuwe pand. Bij de gemeente geweest en uit het archief de blauwdrukken opgevraagd. Dat zijn dus afdrukken van de oorspronkelijke bouwtekeningen. Vervolgens ontwerpen gemaakt waarbij de nodige bouwkundige aanpassingen. De constructieberekeningen zijn uitgewerkt en vergunningen aangevraagd door Melssen bouwadvies. Alles met doel het pand terug te brengen naar de oorspronkelijke glorie. Natuurlijk zijn er tegenvallers een beetje meer Asbest en ook nog in twee categorieën. Gelukkig heeft Asbest sanering Eemnes ons vakkundig geholpen. De mannetjes in witte pakken en tentjes bestaan dus echt.

We hadden een hele strakke planning (zes weken). Voor het volledig strippen, constructieve aanpassingen, brandwerende scheiding voor de woonlaag, de opbouw. De aanleg van installatiewerk door Robert van der Poel. Voorts aanleg Nuts voorzieningen, afwerking en stucwerk. Perfect schilderwerk door de gebroeders van Ieperen uit Laren. Het is dus een klein wonder dat bouwbedrijf Bloed uit Ede zoveel werk in zo’n korte tijdspanne heeft gerealiseerd.

En nee, we zijn nog niet klaar er wordt een zelfstandige bovenwoning gerealiseerd voor verhuur. Twee slaapkamers, een werkkamer en de gebruikelijke woonruimtes verdeeld over twee woonlagen met eigen huisnummer. En ja, verhuizen levert ook stress, planning, wordt alles op tijd geleverd, komt iedereen zijn afspraken na?
Afijn deze makelaar ervaart dus nu ook het wel en wee van koop, verkoop, en verhuizen. En dan nog de weemoed, het begin van de Gouden Makelaar, van onzekerheid naar zelfstandigheid. Lief en leed, de geboorte van onze drie kinderen, mijn conclusie ik ga oprecht het pand missen waarvan ik zoveel houd.

Bij deze het is officieel, wij zijn verhuisd. We zijn nog niet klaar, lampjes ophangen, kasten maken en veel oude rommel opruimen. Komt u in het nieuwe jaar ook langs voor nadere kennismaking. En om onze nieuwe werkplek te bewonderen, de koffie en thee staan klaar! Wij danken iedereen die het mogelijk hebben gemaakt. De samenwerking van het afgelopen jaar en wensen u alle goeds voor 2020!!

schaapvandijkverhuizingen.nl

De Gouden Makelaar Zevenend 33A 1251RL Laren NH

De Gouden Makelaar 2.0! Wij zijn verhuisd!

Deel dit bericht