Jufferlaan 39 1262 BB Blaricum

Omschrijving

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) Op 5 oktober 2023 bij inzet en afslag vanaf 09.00 uur, Via het internetplatform van Veilingnotaris B.V. (www.vastgoedveiling.nl) Ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan Hermans & Schuttevaer Notarissen N.V.

De twee-onder-een-kap woning met tuin, (onder)grond en verder toebehoren gelegen te 1262 BB Blaricum, Jufferlaan 39, kadastraal bekend gemeente Blaricum, sectie C nummer 5590, ter grootte van tweehonderdzevenenzeventig vierkante meter (277 m2)

De gebruikssituatie van het Registergoed is – voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de Basisregistratie Personen) – als volgt: In gebruik bij debiteur(en) en mogelijk verhuurd en/of in gebruik gegeven aan (een) derde(n).

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding zal bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank worden ingediend. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen.

Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd.
Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt:
– het notarieel honorarium;
– de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
– de eventuele ontruimingskosten;

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken.

De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Tot en met 20 september 2023 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Veilingnotaris B.V. (www.bva-auctions.com) en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank over te leggen, waaruit hun financieel gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van EUR 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen.

De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 2 november 2023.

Info: www.vastgoedveiling.nl en/of www.veilingnotaris.nl
Notaris I.M.B. Balvert
Dossierbehandelaar B. de Groot

NB
Er is geen meetrapport aanwezig, de woonmeters zijn overgenomen vanuit de aanmelding van de nieuwbouw.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Geveild
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging

Oppervlakten en inhoud

Wonen
160 m²
Perceel
277 m²
Inhoud
632 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, inloopdouche, ligbad, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Dakraam, mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel, zonnepanelen

Energie

Energielabel
A+
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Warmtepomp

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Blaricum C 5590
Oppervlakte
277 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BRC00-C-5590

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Kaart

naar: Jufferlaan 39 1262 BB Blaricum
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand