Verkoop Gouden makelaar Laren

Wanneer u uw huis wilt (ver)kopen en u hiervoor de Gouden NVM Makelaar inschakelt,

gaat u er vanuit dat een aantal basiszaken zoals actuele marktkennis, goede educatie, kwalitatieve dienstverlening e.d. goed geregeld zijn.

Een Gouden Makelaar onderscheidt zich op een aantal gebieden:

  • Kopen en verkopen is vertrouwenszaak. De NVM-makelaar maakt dit vertrouwen waar.
  • Een NVM-makelaar is verplicht 8 dagen per jaar in de schoolbanken te gaan om de kennis op peil te houden.
  • NVM kent een gedragscode van tien punten. Daaraan moet de NVM-makelaar zich houden.
  • Marketing is belangrijk onderdeel voor de verkoop van uw huis. NVM heeft verschillende instrumenten ontwikkeld om uw verkoop te ondersteunen. Denk aan Funda, maar ook aan producten als de NoRisk-clausule.

Aan een NVM-makelaar kunt u een aantal extra eisen stellen. De NVM ziet er streng op toe dat een NVM-makelaar uitsluitend de belangen van zijn opdrachtgever behartigt. Dit houdt onder andere in dat de makelaar óf opkomt voor de belangen van de verkoper, óf voor de koper. Maar nooit voor beiden tegelijk.

Ook moet een NVM-makelaar voorkomen dat hij in een positie terechtkomt dat er zich een verstrengeling van belangen zou kunnen voordoen. Zo mag een makelaar die optreedt namens de verkoper, de koper niet zonder toestemming een advies uitbrengen over de financiering van datzelfde pand. Ook mag de makelaar in dit geval nooit een advies uitbrengen over de hoogte van een uit te brengen bod, omdat hij anders de belangen van de verkoper zou schaden.

Heeft u nog vragen?

Heeft u verdere vragen met betrekking tot bij het verkopen van een huis. En een link naar de pagina veelgestelde vragen over het verkopen van een huis.

Informatiegesprek of een vraag?

Ga naar onze contact pagina voor het formulier, bel de Gouden Makelaar 035-5384810 of mail info@degoudenmakelaar.nl