Verkoop Gouden makelaar Laren

Welkom bij De Gouden Makelaar, dé beëdigd NVM makelaar in Laren en Blaricum. Al sinds 1999 zijn wij uw vertrouwde partner voor de verkoop, aankoop en taxatie van woningen en vastgoed.

Met een bewezen staat van dienst als doortastende en hardwerkende professional, is Marjolein Speksnijder meer dan een makelaar. Haar oprechte betrokkenheid en actieve benadering maken het verschil in uw vastgoedreis.

Als lokale experten begrijpen wij de unieke charme en kwaliteiten van Laren en Blaricum. Onze focus ligt op een persoonlijke aanpak die aansluit bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar uw droomhuis, een woning wilt verkopen of een nauwkeurige taxatie nodig heeft, wij staan voor u klaar.

De Gouden Makelaar onderscheidt zich op een aantal gebieden:

  • Kopen en verkopen is vertrouwenszaak. De NVM-makelaar maakt dit vertrouwen waar.
  • Een NVM-makelaar is verplicht 8 dagen per jaar in de schoolbanken te gaan om de kennis op peil te houden.
  • NVM kent een gedragscode van tien punten. Daaraan moet de NVM-makelaar zich houden.
  • Marketing is belangrijk onderdeel voor de verkoop van uw huis. NVM heeft verschillende instrumenten ontwikkeld om uw verkoop te ondersteunen.
    Denk aan Funda, maar ook aan producten als de NoRisk-clausule.

Bij De Gouden Makelaar geloven we in eerlijkheid, betrokkenheid en resultaten. Ontdek vandaag nog hoe onze expertise en toewijding uw vastgoedambities kunnen realiseren. Neem contact op met De Gouden Makelaar, Marjolein Speksnijder, voor een ongeëvenaarde vastgoedervaring in Laren en Blaricum.

Ook moet een NVM-makelaar voorkomen dat hij in een positie terechtkomt dat er zich een verstrengeling van belangen zou kunnen voordoen. Zo mag een makelaar die optreedt namens de verkoper, de koper niet zonder toestemming een advies uitbrengen over de financiering van datzelfde pand. Ook mag de makelaar in dit geval nooit een advies uitbrengen over de hoogte van een uit te brengen bod, omdat hij anders de belangen van de verkoper zou schaden.

Funda Laren Blaricum de Gouden Makelaar

Heeft u nog vragen?

Heeft u verdere vragen met betrekking tot bij het verkopen van een huis. En een link naar de pagina veelgestelde vragen over het verkopen van een huis.

Informatiegesprek of een vraag?

Ga naar onze contact pagina voor het formulier, bel de Gouden Makelaar 035-5384810 of mail info@degoudenmakelaar.nl