Zoekopdracht woning Laren Blaricum

De Gouden Makelaar voor een zoekopdracht woning Laren Blaricum

De Gouden Makelaar helpt u graag bij het zoeken en vinden van uw huis in het Gooi. Wij begeleiden u tijdens het hele aankoopproces van uw woning. Uw eisen, wensen en voorkeuren zetten wij samen op een rij. Geef ons een zoekopdracht en wij kunnen op 2 manieren voor u aan de slag.

 1 Automatische zoekopdracht

Via het aanbod menu kunt u bij zoekopdracht een profiel aanmaken waaraan uw nieuwe woning moet voldoen. Komt er een nieuwe woning in ons aanbid dat voldoet aan uw criteria , dan ontvang u automatisch een email met de betreffende woning en een linkje naar de detailpagina van de woning. Ga naar de zoekopdracht pagina.

2 De Gouden Makelaar gaat actief voor uw op zoek

Hoe vindt u uw droomwoning? In het Gooi is de vraag naar bepaalde typen woningen groter dan het aanbod. Een zoekopdracht is dan dé manier om de woning te vinden die u zoekt. U kunt als één van de eerste potentiële kopers een optie nemen of onderhandelen. Plaats een zoekopdracht bij De Gouden Makelaar en ontvang actuele informatie over het nieuwe woningaanbod in de regio. Wij plaatsen uw zoekopdracht ook op de website. Ga naar Gevraagd : Woningen en Percelen.

Wat levert een zoekopdracht mij nog meer op?

Schakelt u De Gouden Makelaar in bij de aankoop van een huis dan wordt u frequent op de hoogte gehouden van het woningaanbod in Laren, Blaricum, Huizen of omgeving. U ontvangt actueel en op maat informatie over de locaties en in de prijsklasse die u wenst. Ook begeleidt De Gouden Makelaar u bij bezichtigingen en bij de prijsonderhandelingen.

  • U krijgt een helder beeld van de realiseerbaarheid van uw wensen
  • Daardoor bespaart tijd: wij zoeken uw huis en regelen de afspraken
  • U bekijkt alleen woningen die aan úw criteria voldoen. De Gouden Makelaar maakt uitgebreide selecties en geeft een helder overzicht
  • U bent op de hoogte van woningen die niet of nog niet op Funda staan
  • Zoekopdracht woning Laren Blaricum

Scherpe huizenprijzen

De Gouden Makelaar is een professioneel onderhandelaar die voor u een scherpe prijs weet te krijgen voor uw woning. Wij zorgen daarnaast voor een juiste opstelling van de koopakte en houden de eventuele ontbindende voorwaarden in de gaten.
Deze laatste zijn belangrijk, mocht u om de een of andere reden de financiering niet rond krijgen. De Gouden Makelaar zoekt voor u uw huis: ons maatwerk!

Zoekopdracht woning Laren Blaricum

Zoekopdracht woning Laren Blaricum

Informatiegesprek of een vraag?

Ga naar onze contactpagina voor het formulier, of bel de Gouden Makelaar 035-5384810 of mail info@degoudenmakelaar.nl

 

Contact
035 5384810 De Gouden Makelaar