Verkocht

Naarderweg 18 1261 BT Blaricum

Omschrijving

Op een prachtige, groene en zeer gewilde locatie dichtbij de Tafelbergheide en dorpscentrum gelegen ROYALE (180 m2) uitgebouwde en goed onderhouden optimale gezinsvilla met heel veel lichtspel, een grote (droom) woon/eetkeuken, nieuwe tuin veranda met kantoorkamer en in totaal 5 slaapkamers en 2 badkamers en dát geheel turn-key!

Dit traditioneel en degelijk gebouwde woonhuis is in de geliefde jaren 30 gesticht, heeft mooie karakteristieke details, speelse elementen, een licht serre met hoog plafond en eindeloze meters boekenplanken in het kantoor. Aan de achterzijde 4 meter uitgebouwd waardoor een echte woonkeuken is gecreëerd met vloerverwarming, met hieronder een kelder, kortom we nodigen u graag uit voor bezichtiging.

Indeling: entree, ruime hal met toilet, statige trap naar verdieping en trap/kelder. Dubbele deuren naar de ruime en lichte woonkamer welke verschillende “hoeken” heeft; met prachtig lichtinval, open haard, visgraat gelegde houtenvloer en mooie zichtlijnen de tuin/het groen in. Middels schuifdeuren af te sluiten serre/kantoor/speelkamer.

Aan de Bierweg achterzijde tuin de robuuste en handgemaakte woon/eetkeuken met groot Boretti fornuis, vloerverwarming, openslaande deuren naar tuin en praktische achteringang vanaf de Bierweg. Vanuit de keuken is de kelder (9m2) toegankelijk welke in gebruik is als voorraad/berg/bijkeuken-ruimte. Ook de woon/eetkeuken is middels schuifdeuren af te sluiten naar de woonkamer.

1e verdieping: overloop, hoofdslaapkamer met grote vaste kast, twee in grootte variërende slaapkamers, complete badkamer (jacuzzi-ligbad, toilet, douche en dubbele vaste wastafel). Slaapkamers zijn georiënteerd aan de rustige Bierweg tuin.

Tweede verdieping: middels vaste trap bereikbaar. Overloop, ruime berging met cv-installatie, 2e badkamer (douche, toilet, wastafel en aansluiting voor wasmachine en wasdroger). En voorts de 4e slaapkamer en 5e slaapkamer beide met dakkapel.

Extra vliering opslag bereikbaar via 1 van de slaapkamers.

Tuin: recent gedeeltelijk opnieuw aangelegd met strakke lijnen en gemakkelijk in onderhoud, tuinsproei installatie én met een extra/dagelijkse in/uitgang (met parkeermogelijkheden) aan de Bierweg. Ook aan de voorzijde heeft men nog 1-2 parkeerplaatsen op eigen grond.

Veranda/bijgebouw: in 2021 nieuw gebouwd, stoer en degelijk gebouwde veranda met verlichting en verwarming. Enerzijds veranda met avondzon, anderzijds een multifunctionele kantoor/werk/praktijkkamer met openslaande deuren welke eveneens verwarmd is en goed geïsoleerd. In totaal 32 m2.

De centrale ligging ten opzichte van de Dorpskern van Blaricum met verschillende lagere scholen, horecagelegenheden en authentieke winkels, de uitvalswegen en tevens toch ook op fietsafstand van het gezellige Laren, maken deze locatie zeer geliefd.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1937
Soort dak
Pannen
Ligging
In bosrijke omgeving

Oppervlakten en inhoud

Wonen
180 m²
Overige inpandige ruimte
12 m²
Externe bergruimte
32 m²
Perceel
631 m²
Inhoud
740 m³

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, jacuzzi, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Buitenzonwering, dakraam, mechanische ventilatie, rookkanaal, tv kabel

Energie

Energielabel
G
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Blaricum D 1646
Oppervlakte
631 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
BRC00-D-1646

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
135 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noordoost bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media