Verkocht

Groene Kampen 3 1251 PL Laren

Omschrijving

Karakteristiek en traditioneel gebouwd half vrijstaand woonhuis gelegen in een geliefde rustige straat in Laren. Het woonhuis ligt op korte loopafstand van het centrum, maar is ook heel dichtbij de natuur, sportfaciliteiten, scholen en andere voorzieningen gelegen.

Dit huis verkeert in uitstekende staat van onderhoud, is zeer smaakvol gestyled, voorzien van veel design maatwerk en wordt instapklaar geleverd.

Indeling begane grond: onder architectuur verbouwd met entree aan zijgevel, ruime hal met op maat gemaakte garderobekasten, toilet, meterkast, trapkast en trap naar verdieping. Toegang middels schuifdeur naar de open keuken. De luxe woonkeuken is in het verlengde van de garderobekasten gemaakt en is voorzien van diverse inbouwapparatuur (met onder andere een Quooker, inductiekookplaat, vaatwasser en combi-oven).
Aan de achterzijde middels dubbele openslaande deuren toegang tot de sfeervol aangelegde achtertuin, terras met granieten tegels van 1 bij 1 meter en toegang tot de fietsenberging.

De ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde is voorzien van een moderne lichtgrijze gietvloer, verticale inbouw Bellfires gashaard, het originele glas in lood aan de zijgevel en heeft vrij uitzicht op de voortuin.

Eerste verdieping: prettige overloop met daglicht, 3 ruime slaapkamers, waarvan één thans in gebruik is als werkkamer en een tweede als kleedkamer. Een fraaie moderne badkamer voorzien van ligbad met stortdouche, twee design wastafels en een toilet.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikbaar, overloop met wasmachine, droger en cv-opstelling 2022. Een 4e ruime zolderslaapkamer met dakkapel aan de achterzijde.

Tuin: sfeervolle zonnige achtertuin onder architectuur aangelegd met o.a. granieten terras, tuinkamers, tuinverlichting en toegang tot een stenen fietsenberging. Een ruime fraai aangelegde voortuin voorzien van split met bestrate oprit voor 3 auto’s en vrijstaande garage thans in gebruik als praktijkruimte/schoonheidssalon.

Bijgebouw: een voormalige garage die zeer fraai getransformeerd is tot schoonheidssalon, geïsoleerd, voorzien van werkblad/aanrecht, vloerverwarming, water, elektra en een airco.
Deze ruimte kan o.a. ook gebruikt worden voor kantoor aan huis, gastenverblijf of atelier.

De woning wordt gekenmerkt door een synergie van design, sereniteit, smaak, kwaliteit en doordachtzaamheid. Het geheel, binnen en buiten, ziet er zeer fraai uit en is geheel turn-key te betrekken.

Bijzonderheden:
Woning BG/1e/2e totaal 99.47 M²
Schoonheidssalon 12.4 M²
Berging 6.7 M²
Ketel nieuw 2022

De Gouden Makelaar nodigt u uit voor een vrijblijvend bezoek aan deze in uitmuntende staat verkerende woning, of beter nog neem uw Nvm aankoopmakelaar mee.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
111 m²
Externe bergruimte
7 m²
Perceel
260 m²
Inhoud
235 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, ligbad, toilet
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Dakraam, mechanische ventilatie, rookkanaal, tv kabel

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, gedeeltelijk dubbel glas, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel, gashaard
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Combiketel (gas gestookt combiketel uit 2022, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Laren G 1567
Oppervlakte
260 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
70 m²
Ligging tuin
Gelegen op het noordwest bereikbaar via achterom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra, verwarming, water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Overige media