Verkocht

Raboes 11 1251 AK Laren

Omschrijving

In een van de mooiste lanen in de “Gouden Driehoek”, op loopafstand van bos en hei, ligt deze vrijstaande villa. Onder architectuur van Wouter Hamdorff gebouwd met moderne aanbouw en fraai aangelegde zeer besloten tuin op het Zuiden van ca. 1700 m².

Indeling: hoofdentree aan de zijgevel, hal met garderobe, toilet en trap naar verdieping. Werkkamer, woonkamer met open haard en openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de woonkamer zicht op de mooie vrij gelegen achtertuin.
Via de centrale hal toegang tot eetkamer met zicht op de achtertuin. Via de aangrenzende hal toegang tot de bijkeuken alwaar onder meer de was en droogmachine en kastruimtes. De moderne aanbouw aan de rechterzijde is voorzien van een ambachtelijk vervaardigde keuken met in het verlengde een eethoek met toegang tot de tuin.

1e verdieping: overloop, separaat toilet, 3 slaapkamers variërend in grootte. Een grote badkamer met whirlpool, inloopdouche, vloerverwarming en dubbel wastafelmeubel.

2e verdieping: via een vaste trap bereikbaar, grote voorzolder met cv-opstelling 2021, vaste kast en dakraam. Een grote slaapkamer met atelierraam en dakkapel aan de achterzijde.

Al met al een karakteristieke villa op een prachtige locatie. Het perceel heeft aan de voorzijde een oprit en parkeergelegenheid. Via de rechterzijde van het perceel toegang tot de zeer ruime globaal 55 meter diepe en gevarieerde tuin. Voorts een grote berging in twee delen te gebruiken. In het achterste deel van de tuin waant u zich in een park met mooie bomen. Het geheel is ideaal als gezinswoning en voor natuurliefhebbers.

De huidige eigenaren bewonen de villa (gemeentelijke monument) al ruim 20 jaar, waarmee we aangeven dat het een fantastische plek is. Waarbij alle dorps faciliteiten direct binnen “handbereik” liggen.
Interesse in deze vrijstaande villa? Neem dan contact op met één van onze Gouden makelaars voor het maken van een afspraak!!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Soort dak
Pannen
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg, in bosrijke omgeving

Oppervlakten en inhoud

Wonen
214 m²
Overige inpandige ruimte
1 m²
Externe bergruimte
17 m²
Perceel
1.700 m²
Inhoud
799 m³

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Alarminstallatie, dakraam, mechanische ventilatie, rookkanaal, tv kabel

Energie

Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Valliant (gas gestookt combiketel uit 2021, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Laren E 53
Oppervlakte
1700 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
1071 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuid

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken

Media

Overige media